Illegale Show

Zo illegaal, het zou verboden moeten worden.

. De Illegale Show volume 9 – KoningsDAAAG editie
image Deze editie is zo illegaal dat zelfs de beschrijving niet getoond kan worden.

Haal 'm heet van de naald, want voor je het weet kom je in hetzelfde afvoerputje terecht als deze hete illegale KoningsDAAAG editie.

Nu beschikbaar in onze webshop.

. De Illegale Show volume XXL – Ik ben je BITs niet editie
image In deze XXL annex Ik ben je BITs niet versie druipt het vakmanschap werkelijk uit de speakers; kiloknallers in de remix, gesaboteerde microfoons, live huilend publiek; het zit er allemaal in. Maar niet alleen het publiek is overstuur; ook de speakers en de verlichting worden tot ver buiten de gestelde grenzen op de proef gesteld. Compleet met vliegend meubilair, brandende telefooncentrales en pauper 4G internet is deze editie, getroffen door financiele malaise, een creatief hoogtepunt. Met 3500 kiloBITs en lager vakmanschap is deze aflevering tot een dikke 6 uur durend waar luisterplezier gesmeden.

Wat? No Munnie?? deel 1, deel 2, deel 3.

. De Illegale Show volume 7 – De goedkope Chinese namaak editie
image 66% van het illegale dreamteam bereikt het laagste niveau ooit tijdens de Illegale Show 7. Koos werd geveld door de pleuris, dus Sjaak, Ko en Po namen het roer over. Deze show is twee keer opgenomen, maakt het twee keer zo goed. Keihard knallen op beats en hard lachen om het nutteloze gebral op stream twee. Echt vinyl, Midi controllers en bergen met zooi: dit is illegale show 7. Het laagste niveau ooit.

Opgenomen tijdens het Biggeveense Kerstgala in winkelcentrum de Sparreboom.

Nu beschikbaar in onze webshop.

. De Illegale Show volume 6 – De editieloze blaataap editie
. Tijdens de opnames had niemand tijd om überhaupt iets in te spreken, maar de minuten dat er wel mensen waren, was het natuurlijk weer bonje. De gebruikelijke vechtpartijen tijdens de lokale buurt BBQ maakten de show compleet. Zet de versterker op tien, met recht een show om nooit te vergeten.

Nog niet beschikbaar in onze webshop.

. De Illegale Show volume 5 – De Twin Startrek Peaks editions
image Ergens vanuit een geheime lokatie in Drente komt deze jubileumeditie naar u toe. Keiharde beats, messcherpe commentaren en weervolven. Nu beschikbaar in onze webshop. Let op: omdat we hebben vernomen dat mensen onze show illegaal copieren, zijn wij helaas genoodzaakt DRM toe te passen. Een ontsluetelingsmodule voor uw computer is verkrijgbaar voor een bedrag van EUR 1500 per show, of EUR 3500 voor een lifetime license.

. De Illegale Show volume 4 – Diesel editie
image Met de legendarische snackbarharses scene, alweer een editie met meer nieuwe karakters, meer muziek, meer faal. Nu beschikbaar in onze webshop.

. De Illegale Show volume 3
image Waar onze helden falen om het juiste lage niveau te vinden. De allerslechtste editie ooit. Luisteradvies: niet.

Nu beschikbaar in onze webshop.

. De Illegale Show volume 2 – Der Bleifrei Edition
image Het Illegale Team gaat op reis, en brengt live vanaf Gorings voormalige prive-luchthaven een nieuwe editie van de slechtste show van Nederland.

. De Illegale Show
image De allereerste editie, nu al legendarisch. Luister hoe de Illegale Helden een simpele subwoofertest laten ontaarden in 1 grote chaos!! Nu beschikbaar in onze webshop.